Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A TV2 fiatal sztárja sokáig nem volt megelégedve a testével. Viki arra panaszkodott, hogy nincs étvágya, ráadásul utált tükörbe nézni: mindössze 41 kilót nyomott. A StoryOnline-nak elmondta, úgy érzi, minden ruha rosszul áll és lóg rajta, és nagyon bántotta, hogy nem eléggé nőies. A sorozatszereplő elkeseredésében orvoshoz fordult, aki étvágynövelőket írt fel neki, amelyek segítségével villámgyorsan felszedett négy kilót.

A súlygyarapodás és a Jóban Rosszban forgatókönyvírója önbizalmat adott a lánynak: Viki a szerepe szerint modellt alakított, aki a ruháitól is megszabadult. A fényképek nem csak a sorozat részét képezték, hanem egy férfimagazinban is megjelentek. A fotókkal Viki nagyon elégedett volt, a lány a TV2 Aktív kamerái előtt mondta el, hogy eleinte lámpaláza volt, de aztán nem csak a ruháit dobta le, hanem gátlásait is levetkőzte. Az alig 18 éves színésznő nem anyaszült meztelenül állt modellt, testének intim részeit falatnyi bugyi és melltartó takarta. Viki szerint egy-egy fotó olyan jól sikerült, hogy ő maga is A Jóban Rosszban sorozat Bencsik Beája elmondta, hogy akár vadabb képeket is bevállalna, ha felkérnék. "Ma már nem szégyellném magam egy szál bugyiban sem, még a melltartómat is levenném. Persze nem mutatnék meg mindent. Csak olyan erotikus fotókat vállalnék, ahol a melleimet eltakarhatnám valamivel" - szögezte le Viki.

Úgy tűnik a felkérések, és a sorozatbeli szerep jó hatással volt a lányra, a közelmúltban egy szál fürdőruhában lépett kifutóra, és nyoma sem volt rajta önbizalomhiánynak.

 

A mappában található képek előnézete Jóban Rosszban

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.